Äntligen ny kalender

Sådär, äntligen har jag skaffat en ny kalender :P. Den påminner mig när jag ska göra något och jag slipper ha lite i kalendern på datorn och lite i papperskalendern. Awesome!

iPhone har blivit rätt billig nu för tiden. Dela "gratis" på 24 månader och den kostar då 4295kr totalt. Tycker jag var rätt bra pris. Man kan faktiskt kolla aktierna på den också :), så det är en riktigt användbar grej :)

En helt annan grej, har en kompis som säljer arbetskläder på webben. En stor grej för honom är kockkläder . När jag satt och kikade på hans web idag så såg jag kläderna med Nano-Tex teknologi. Alltså någon form av funktionsmaterial som inte bli fläckigt, rätt ballt faktiskt. Kika på filmen när dom försöker sätta kaffefläckar på en tygbit. Varför är inte alla kläder så?

One thought on “Äntligen ny kalender”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>