Bilder vid Brandalsund i Maj

Några bilder jag tog förra helgen ute vid Brandalsund. Det var jag och Christin och våra kompisar Johan och Ylva. Det blev några hyggliga bilder. De två första bilderna är havet med pollen. Rätt geggigt och jäkligt äckligt, blev allergisk bara av att kika på bilderna. Bild 2 ser ju rätt mycket ut som riktigt förkylningsslem :).

Bild 3 tycker jag dels fick så skönt ljus, men hur den runda bojen sitter på trädet och snöret som hänger ner. Det passar rätt fint bara.

Christin kikar fram mellan grenarna på bild 4. Christin är väldigt busig av sig och det här är en perfekt porträttbild av henne.

Ljuset var förbannat skarpt därute vid havet, jag försökte mig på lite motljusbilder. Nja, blev inte så skitbra tror jag.

Bara nått konstnärligt. Undra varför jag tog med den?

Jäkligt fet svamp. Jag tycker att den har en otroligt häftig struktur. Den satt ganska högt upp så jag tog några bilder utan att se i sökaren. Den här passade fint och jag tycker att den ska beskäras kvadratiskt så bara strukturen i svampen gör bilden. Den här blev jag rätt nöjd med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>