Drinktips – dags att få ut sms-tipsen på krogen

Såhär fina blev mina visitkort jag fått av min kompis på trycknu . De här skall jag använda för att skicka till lite olika krogar och hoppas på att få dem att lägga ut visitkorten på barer och bord.

Jag hoppas att krögarna jag skickar dem till förstår att korten och drinktipsen kan hjälpa dem att få sälja lite mer drinkar. Jag skulle tjäna en del pengar på det och de själva skulle också tjäna en slant. En klassisk win-win-situation, precis vad alla vill ha!

Jag kom på så här i efterhand att det bästa skulle ju varit att göra lite större, mer bestående skyltar för dem att ställa fram. Men vi börjar såhär.

Här är brevet jag tänkte skicka, det är ganska rakt på och lite fräckt. Jag tror det kan funka, ge mig jättegärna feedback!

3 thoughts on “Drinktips – dags att få ut sms-tipsen på krogen”

 1. skitbra brev, inte alls så himla fräckt! bra.

  Hojta till när dem är slut så gör vi nya och skickar iväg det på en gång…börja bygga upp ett adressregister så kan vi adressera o hela balunsen i ett svep till nästa gång.

  Lycka till! (avis på din idé)

 2. Henrik, då kör jag på det här brevet.

  Tänkte börja med några få krogar nu så får vi se hur det går. Nästa gång tror jag att jag vill ha lite mer skyltaktigt. Men det kan du kanske också hjälpa mig med?

  Tack för din feedback!

 3. Najs! Jag tycker också att brevet var bra och inte alls fräckt. Bara rakt-på-sak vilket i det här fallet säkert funkar bättre än en mer ödmjuk variant. Hoppas det går bra för dig, håll oss uppdaterade! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>