En liten, liten site

Har suttit och knåpat på en liten site senaste dagarna. Jag köpte en domän via snapback för några månader sedan, jag vet inte riktigt varför. Kanske var det för att sökvolymen var rätt hygglig, men jag vet inte.

Hur som så nu när jag ändå har den så borde jag ju göra något med den. Jag tänkte att jag skulle bygga ett tema helt från grunden, med egen design och så. Jag är ju kass på design, men det blev inte så illa om jag får säga det själv :).

Siten handlar om Dido, ja artisten Dido. Hon som gjort låtarna White Flag, Here With Me och Life for Rent.

Jag har lärt mig en hel del om att skapa egna teman, framförallt har jag lärt mig att det är ganska enkelt. Har också lärt mig att använda kategori beskrivningar och custom-fields. Förhoppningsvis så kan siten generera lite affiliateintäkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>