En till Idol

Nu blev det en liten site om den Idol som kommer slåss med Idol Kevin i Globen, nämligen Idol Alice. Till skillnad från Anna Bergendahl är Alice Svensson ganska komersiell och kommer vara mer gångbar i dessa sammanhang. Så är även Kevin Borg och därför tror jag att dessa två Idoler kommer stå i finalen. Alice S sida satte jag upp nu på lunchen då en kollega tyckte att det var ett bättre kort än Anna B :). Så då blev det så. :)

Om nån tycker att jag är tråkig och konstig och bara skriver om idol hela tiden så är det så. Jag är lite tråkig och det är börsens fel. Börsen är ondskan och jag vilar just nu, så det så!

2 thoughts on “En till Idol”

  1. Ja compact living i alla ära, jag har gjort det själv…eller nä det har jag inte, jag hade 42½kvm. I den mån jag kan så ska jag också försöka att undvika trångboddhet (mindre än 30kvm).

    Du Daniel jag är igång på nätet nu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>