Enormt habegär

Jag har under en ganska så lång tid försökt motivera för mig själv varför jag ska köpa en iphone. Jag har försökt med att jag behöver ju ändå en kalender eller det skulle var fint med en ny mp3-spelare och ibland går man ju vilse om man är i en stad man inte känner till. Om jag köpte en iphone telefon så skulle jag ju lösa alla dessa extrema problem. Det viktigaste med att ha en iphone är väl kanske bragging rightsen man får och att det är så roligt att studsa med scrollen :P. Jag vill nog också påstå att det fortfarande är hyffsade bragging rights på en iphone.

Ett par gånger har jag varit påväg att beställa en iphone, men när jag tagit mitt förnuft till fånga och tänkt efter så kostar en iphone som en vecka i Italien eller som minst två besök på stjärniga restauranger.

Är det kanske bara så att jag är snål mot mig själv? Borde jag kanske slå till? Hmm, jag vet inte. Killarna på telexperten.se har i alla fall iphone telefoner som är olåsta och till bra priser. Ska nog ta mig en liten titt till…

5 thoughts on “Enormt habegär”

  1. Jag förstår dig! Det brukar klia ganska rejält i mitt klickochköpfinger också när pekaren närmar sig den frestande köpknappen. Köööp!

  2. Luv my iphone, använder den dock inte jämt jängre då jag har en annan jobbmobil. Det bästaste är appa roliga appar man kan tanka ner. Men flaterate på data är nästan ett måste, annars drar det iväg som bara den.

  3. Bästa köpet jag nånsin gjort, i <3 my iphone :)
    man behöver ingen bärbar dator här inte !

    lite synd att man inte kan ta emot och skicka mms men jag överlever :)

    köp köp köp danne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>