Hårda tider

En del företag i Södertälje verkar ha väldigt lite att göra och behöver bli av med timmar. Hos oss på e-butik.se är dock tvärtom. Hos oss händer det grejjer!

Vi hittar på nya saker att göra hela tiden. För ett par veckor sedan höll jag en utbildning i att bli “Nätsmart” hos Företagslabbet i Nyköping, på måndag är det dags för en riktig utbildning i WordPress på samma ställe.

Till det här har vi haft en 10 veckors intern kampanj där vi vänt på kommunikationen, från att sitt och vänta på frågor har vi skickat personliga mail till ALLA våra kunder, det är 1400 stycken. Många mail blir det. Det märks dock att det är uppskattat, vi kommer efter det här ha ännu nöjdare kunder!

Vi driver också ett förändringsarbet för att “Alltid leverera 110%” som min chef skriver. Han skriver också om att välja driftleverantör, det är inte så lätt. Vi har valt en ganska stor och omtalad leverantör. Kom ihåg att det inte alltid betyder att de är bra. Interoute har gjort en del dumheter, den senaste tar dock priset, En faktura på 25 000 gigabyte för mycket i datamängd, En felaktig faktura på över 700 000!!. Det har gått nästan en vecka utan att vi fått ett svar på våra frågor. Inte bra.

En annan lite skojjig sak är att jag fått en annonsör på min slips -sida. Fick jag till en länk där också :P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>