Innertemperatur på kött

För en tid sedan byggde jag en ny site. Det var ganska länge sedan jag gjorde något seriöst och kreativt på min fritid. Det syns inte minst på att jag inte skrivit något på den här siten på över 1 helt år. Den behöver dessutom få ett nytt utseende så det blir lite ordning. Det blir dock nästa projekt.

Det jag tänkte berätta om idag är istället en snygg site som berättar vilken innertemperatur tex. oxfilé skall ha för att vara perfekt. För tillfället är det en site som ger dig lite hintar om hur du bäst tillagar och får rätt innertemperatur på nötkött men meningen är att det skall utökas med innertemperaturer för fläsk, kyckling och allt annat man kan tänkas behöva veta.

För en lite halvbra hemmakock som jag så är det absolut enklaste sättet att få hyfsade resultat på sitt kött att temperatursteka det till rätt innertemperatur. Jag brukar tex. alltid bryna köttet i het panna med olja och sedan sticka i en termometer, sänka temperaturen, lägga på ett lock, klicka i lite smör och kolla på inntermperatur.se hur länge jag ska vänta tills det är dags att äta :).

Har du några tips eller idéer om siten, tex. hur jag kan tjäna pengar på den, för det glömde jag bort att tänka på när jag gjorde den :), får du gärna höra av dig på d@w0.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>