Knytaslips.se

I slutet på förra året så byggde jag ju knytaslips.se, den lanserades precis innan nyår och fick sig från början en hel del besök. Under året har den tuffat på och stärkt sina positioner i google och trafiken ökar ständigt. Under sommaren i studenttider var ju såklart besöksantalen som högst. Nu ligger dock en vanlig helg nästan på samma antal besök som det gjorde dagarna innan Sveriges kids tog studenten.

Jag har jobbat ganska lite med siten, jag har sålt några fasta annonser och arbetat med lite affiliate. Nu tänkte jag dock försöka mig på detta lite mera. Första ledet i detta är de slips rekommendationer jag lagt till på alla sidor. Jag ska också försöka arbeta lite mer med själva ordet “slips” i google. Ordet “slips” har ungefär 3ggr så stor sökvolym som frasen “knyta slips“. Just nu verkar jag inte vara med överhuvudtaget på den frasen. Jag har ändrat lite i texterna och ska skapa en helt ny sida på siten som skall optimeras för bara ordet slips.

Nån som vill länka? Det är helt okej :P

Tänkte också dela med mig av hur besökskurvan ser ut för några veckor. Topparna är helger. Ganska bra tänder :).

knytaslips_analytics_09091

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>