Körkort

Ja, det är väl så att säga dags att ta körkort nu. Jag är nästan 28år gammal och har inget körkort. Egentligen tycker jag inte att jag verkligen behöver ha ett körkort men dels för att kunna ta en tur själv om man har lust och även kunna åka och handla osv. utan att Christin behöver skjutsa är väl såklart bra.

Hur som så ska det bli av nu. Jag ska ta körkort och jag kommer blogga om det på min nya del på Körkortsguiden, Körkortsbloggen.

Körkortsguiden är ju min sajt innehållandes info om att ta körkort samt register med omdömen över alla trafikskolor i Sverige. Du kan tex. hitta en bra trafikskola i södertälje eller en bra trafikskola i orebro.

Om ni vill vara snälla mot mig och hjälp andra att hitta en bra trafikskola så får ni gärna hjälpa mig med länkar till siten. Bra länkar belönas såklart också med fika! :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>