New York, Dag 5

Idag har vi typ inte gjort något. Vi har bara traskat runt i kvarteren. Shoppat lite och försökt undvika regnet. Det har stundtals verkligen ööst ner regn. Det suger. Speciellt när det är skitvarmt och jättefuktigt.

Vi hittade Flat Iron Building, så jag tog några bilder och så shoppade vi lite grejer. En skjorta, ett par byxor och ett par skor till mig. Ett halsband och en tröja till Christin. Vi käkade lunch på en mysig liten Venzeuelsk restaurang. De serverade ölflaskor, inga glas, och det var allmänt mysigt. Vi käkade varsin macka och det var fantastiskt gott!

Shoppade lite mer, käkade middag på Taco Bell, jävligt amerikanskt. Inte så bra, men amerikanskt. Sen gick vi hem, men vi stannade på restaurangen precis brevid. Vi såg igår att de hade massa belgare i skyltfönstret. Det var helt enkelt en liten belgo restaurang. Vi borde ha käkat hummer där istället. Nu blev det bara varsin bärs innan vi gick hem. Nu måste vi packa ihop alla saker inför resan till Philadelphia imorgon.

Vi har ändrat reseplanen lite. Vi kommer ta en sväng förbi Washington DC och även en liten tur till Baltimore. Vi sover 2 nätter i Washington, det gör vi för att träffa Lauren lite mer. Och så blir ju chansen att få cutten i Brooklyn mindre ju färre dagar vi är där…:P.

One thought on “New York, Dag 5”

  1. Haha, jag tog själv en Delirium Tremens i fredags på Belgobaren i Stockholm. Jävligt god är den! Vi får ta en öl runda i stan nån gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>