New York, Dag 8

Dag 8 blev ordentlig shopping. Vi började dagen med att ta oss ner mot Times Square och kika i lite butiker. Vi gick vidare till vad dom säger är världens största butik, Macys.

På Macys fick jag ihop 2 par jeans och ett par shorts plus äntligen ett par riktiga Ray-Ban Aviator brillor :D. Christin köpte ett par jeans och två tröjor. Butiken är helt enorm, det tog många timmar att ta sig igenom.

När vi tröttnat på Macys så skulle vi gå till BH Photo. Först gick vi åt fel håll, men snart hittade vi. Det visade sig dock att butiken stängde klockan 13 på fredagar. Så det var bara att vända.

Vi kikade i lite fler butiker och tog oss sedan till Top of The Rock, en av utsiktsplatserna i New York. Byggnaden är 70 våningar hög, Empire State Building är 102, men då får man inte möjligheten att fotografera just Empire State. Man slipper lite köer också. Väl uppe så tog vi massa bilder och spanade ut över staden. Vi var där precis i rätt tid, det var ljust när vi kom men det blev ganska snart mörkt.

Nu var vi rätt hungriga, så vi letade reda på någonstans att äta. Vi hittade en mexikans restaurang som såg trevlig ut. Det var ett ganska stort, men väldigt mysigt ställe. Det var riktiga mexikaner bakom baren, så det såg bra ut. Vi beställde kvällens special, kyckling med ost och svamp med någon form av potatismos. Det var grymt gott! Det kändes dock inte så mexikanskt, men det kan ju vara så att mexikanare inte bara äter tacos hela tiden. Vi käkade också en avsmakning av desserterna, det var 5 olika och alla var jättegoda. Mellan maten och efterrätten kom dom och ställde fram varsit glas tequila, det var riktigt nice :). De tyckte att vi inte kunde vara på en mexiansk restaurang utan att dricka tequila. God var den också.

Jag tog några bilder vid Times Square och så åkte vi tillbaka till hotellet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>