New York, Dag 9

Idag blev en ganska slö dag. Vi vakande sent, tog tid på oss och så gick vi med frukosten och lade oss i Central Park. Tyvärr så var inte vädret så fantastiskt, men parken vägde upp det. Det är otroligt fint. Vi höll oss i de lite mer lugna områdena högt upp i parken. Vi låg på en filt och läste varsin bok.

Efter ett tag tröttnade vi på det och gick ner till Columbus Circle, Christin ville kolla in en Espritbutik som låg där. Hon letade efter en speciell väska. När vi kommer dit hittar vi inte väskan. Men däremot handlade vi på oss 10 tröjor :). Vi gick sedan till Apples flaggskeppsbutik vid Fifth Avenue och kikade. Det var otroligt mycket folk, så jag kikade bara lite. Vi hade tänkte gå på bio så vi skyndade tillbaka till hotellet för att lämna grejerna.

Vi skulle sedan ner, tillbaka till 34:E gatan där det ligger en ganska stor bio. Vi såg Ice Age 3, fantastiskt rolig! Det var lite synd bara att de bara hade 1 IMAX salong och där körde de såklart Transformers 2. Vi har ju inte sett ettan ännu så det var ju ingen ide att se 2an.

När filmen var slut tog vi en sväng till på Macys, de hade tydligen öppet till, ja sådär, runt 22. Christin köpte en väska och så begav vi oss hemmåt igen. Vi tog nästan inga bilder,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>