Ny lägenhet :)

Japp, nu är det dags att sluta leva Compact Living . Det är en mycket blandad känsla. Vi båda älskar denna lägenhet! Så vi kommer behålla den, av ekonomiska och sentimentala skäl.

Jag har räknat fram och tillbaka och kommit fram till att det är en bra affär att ha kvar den och hyra ut den till marknadshyra. Lägenheten har en låg avgift och vi fick en kanonvärdering på den. På telefon värderade SBAB den till 510 tusen. Det är alltså 28kvm i Södertälje vi talar om. Vi köpte den för 2 år sedan, alltså när marknaden stog rätt högt, då betalade vi 418 tusen. Alltså nästan 25% värdeökning på 2 år i taskig marknad. Finfint!

Den nya lyan är på 70kvm i ett hus från 1947. Det enda de gjort sen 1947 är att ha lagt in fula golv. Det är alltså ett totalt renoveringsobjekt :). Det blir mycket att göra, men jag gillar det!

Här är några bilder på hur det ser ut nu, vad tycks?

2 thoughts on “Ny lägenhet :)”

  1. Det är bara att gratulera till affärerna :)! Wow vad ni kommer att kunna göra den fin! Kul att ha sett lite före-bilder…nu väntar vi på efterbilder. Ska bli spännande! :)

  2. GRattis Daniel! kul, ser verkligen rymlig ut. får du torgskräck kan du ju alltid flytta tillbaka sedan ;).

    Ha d gött. tja tja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>