Onödig tjänst

Jag har trixat lite med en rätt onödig men ganska så bra mobiltjänst. Det grundar sig i att det alltid är samma problem när man vill ha sig något skojjigt att dricka, vare sig man är på krogen eller ska fixa sig något hemma. Jag är väldigt drinkobegåvad och det enda jag kan trixa ihop är en caipirinha.

Så, jag tänkte att om man när man står på krogen eller på systemet bara slänger iväg ett SMS och får tillbaka ett drinktips. Jag tycker att det är lite skojjigt med sådana här enkla mobilatjänster och den här blev en liten test. Jag lärde mig tre olika bra saker här, dels hur man “lånar” information från webben, lite jquery och såklart hur man gör en enkel mobiltjänst.

Tjänsten har över 1000 olika drinkrecept så det är inte så stor risk att få samma flera gånger. Så SMSa på :), du skickar helt enkelt DRINK till 72500 (det kostar 10kr).

Siten om tjänsten finns under it-mogul.se/drinktips.

3 thoughts on “Onödig tjänst”

  1. Klockrent ju! Jag håller tummarna att det kommer bli en sann succé! Det låter sannerligen som en bra idé må jag säga… :) Rock’n’Roll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>