Relaterade produkter för e-butiker

Igår beställde jag en ny kameraväska på cyberphoto.se . Jag kommer behöva en väska när vi åker till New York om några veckor. Jag hade helt klart bestämt mig vilken väska jag skulle ha, detta efter att ha testat några olika varianter och fått rekommendation av en kompis som har en sådan.

Jag har hela tiden tyckt att den är lite ful, men otroligt praktisk och det får gå före den här gången tänkte jag. Cyberphoto är en otroligt bra kamerabutik, gediget sortiment och de har verkligen lagt tid på att lägga upp bra beskrivningar för sina produkter osv. De var också bland de billigare på den här väskan hos prisjakt.

När jag nästan köpt väskan så ser jag relaterade produkter på sidan och hittar där en annan väska med samma funktionalitet men som ser lite coolare ut. Den kostar 300kr mer men det kan det klart vara värt. Så jag går på relaterade produkter luringen och köper den lite dyrare. Cyberphoto vs Daniel – 1-0.

Så enkelt kan det vara att sälja lite mer. Visa relaterade produkter som kan få kunden att spendera lite mer hela tiden. I en utökad butik från e-butik.se så är det väldigt enkelt att lägga till dessa relaterade produkter, så det finns inget att skylla på.

Den lite coolare väskan (1090kr)<br />
Den billigare lite fulare väskan (825kr)
Den lite coolare väskan (1090kr) Den billigare lite fulare väskan (825kr)

Det återstår ju dock att se om det var ett bra eller ett dåligt köp. Jag har ju inte testat den här väskan något.

4 thoughts on “Relaterade produkter för e-butiker”

 1. Ser ur som ett givet val.
  Har hört att ett 50mm objektiv ska va the shit att ha i samlingen. Har du nån koll på sånt?

  Shoppingsugen…

 2. Bo, ja, verkligen. Du måste ha ett 50mm.

  De är billiga men ändå bra. Du kan köpa ett 50mm/1.8 till vilket märke som helst för runt 1000-lappen. Det är skarpt och fint. Det som är lite sådär är byggkvaliteten.

  Jag har ett 50mm/1.4 som jag är grymt nöjd med. Men det kostar runt 4 1000-lappar.

  50mm med stor bländare är överlägset vid vanliga porträtt. Blir så jävla bra. Kan försöka lägga upp några porträtt jag tagit med 50mm/1.4 idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>