The Soul Spot, Brookyln NY

Tänkte att jag skulle börja posta lite information om New York, lite bilder och sådär…har ju tagit alldeeeles för lång tid.

Ett av de bästa målen mat hade vi på ett litet obskyrt ställe i Brooklyn. Vi hade blivit tipsade av en galen bussguide om det här stället. När vi var ute på en tur försökte han få alla att vara med på att stanna vid det här stället och käka lunch, men det var bara jag och Christin som ville, så det blev inte så :). Hur som så såg vi till att komma ihåg vart det låg.

När vi då ändå bodde i Brooklyn så tänkte vi prova stället. Först tänkte vi, Brooklyn är väl inte så stort. Det är det. Det tog oss typ 2h att gå från vårt hostel i slummen till Brooklyn Heights. Stället ligger på 302 Atlantic Avenue så kryssa det på kartan inför New York resan, när du ändå är där så kan du passa på att leta reda på Clover Cafe och dricka en kopp clover-kaffe. Det är lite ovanligt i Sverige.

Jaja, kocken och ägaren heter Yaya Ceesay och var en mycket trevlig och duktig kille. Maten du får där är inget fancy, men det är fantastiskt vällagat och jättegott. Vi käkade Soulkyckling, typ kycklinglår i geggig sås, till detta fick man corn bread och ris. Det var en rätt ordentlig portion och det kostade inte många dollars.

Jag rekommenderar alla att prova soul food på The Soul Spot.

Chef Yaya Ceesay The Soul Spot, Brookyln NY

The Soul Spot, Brookyln NY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>