V.49 Hama Från Åre Kafferosteri

Fick en påse Hama av Arto när jag fyllde år för några veckor sedan. Doften från påsen var helt underbar! Jag kunde inte sluta sniffa. På Åres hemsida läste jag följande “Doften av smörkola var så påtaglig och så härlig att jag tänkte att oj vilken drog, denna kan man inte vara utan” och precis så var det.

Den beskrivande smaken på påsen var “smultron”, det hade jag lite svårt att hitta. Smaken av “röda bär” var dock inte så knepig att hitta. Jag har ofta svårt för det där att hitta den exakta smaken, det är otroligt störande! Jag måste nog träna på att smaka på massa skumma bär.

Jag körde den mest som espresso, det var lite slöseri, kaffet kommer såklart fram mycket bättre på annat vis. Körde några koppar i aeropressen, det smakade underbart, bären var mer tydliga och eftersmaken otroligt lång. Jag fick dock med lite väl mycket bitterhet i slutet, får labba lite med doseringen om jag får chansen att dricka detta fantastiska kaffe igen.

Det är helt klart ett kvalitetskaffe till ett rimligt pris, en 250gramspåse kostar ~90kr.

Tänkte göra något nytt med kaffebilden. Jag gillar verkligen hur det blev, både färgmässigt och kompositionen.

Gillar du den nya sortens bild?

One thought on “V.49 Hama Från Åre Kafferosteri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>