V. 7-8 Koppi

Jag har senaste veckan kört en påse från koppi. Av någon anledning så står det inte på påsen vad den heter utan det stod bara på en dithäftad lapp, den klippte jag ju såklart bort direkt. Så jag vet inte riktigt vilken det var :/. Jag misstänker dock att det var La Aurora.

Jag har kört den lite som press och lite som espresso. Jag hade rätt svårt att få till den och så klart, när det började ta slut så började den bli bra. Den var ganska kraftfull, lite syrlig och smått fruktig. Det bästa med kaffet var att det smakade och doftade öl. Det var en väldigt humlig karaktär, det var fint!

Koppi

Koppi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>