v16 – J&N La bomba

Ett grundläggande kaffe som jag återkommer till då och då. Det är enkelt, opretantiöst, billigt och rätt gott. Dessvärre är det inte lika gott som jag tyckte att det var förr. Jag vet inte om det beror på att jag skämt bort mina smaklökar med dyrt arabica kaffe eller om J&N helt enkelt gör kaffet sämre nu för tiden. Hur som helst så är blir det alltid en okej espresso. Ungefär som Starbucks utanför Kina, något man alltid kan lita på men aldrig blir överraskad av.

Jag kollade tillbaka lite på en gammal post om La Bomba, där skrev jag att rostmästarinnan hette Josefin och att det ändå smakade som vanligt, nu heter rostmästaren Fredrik. Det kanske är Fredriks fel att det inte är lika bra längre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>