V.3 Skön brasilianska

En fin rubrik hade kanske kunnat vara “elegant brasilianska”, eller “läcker brasiliansk böna”. Hade kanske kunnat generera mycket besökare. Speciellt om jag hade lagt till något med video och naket också :P. Men nu var det inte så, det finns ingen video, jag kan inte visa något naket och bönan är inte så elegant. Inte heller så “läcker”. Däremot är det här en rätt skön och robust robustablandning och den är från brasilien. Det är till och med en tjej på påsen, så den här rubriken är ju sann.

Om jag ska beskriva vad detta kaffe har för karaktär så svarar jag instinktivt “motorolja”. Creman blir extremt tjock, kaffet är helt svart och tjockt. Riktigt bra! Bönorna är typiska robustabönor, små och fina. Det doftar kex när man brygger det och tungan krullar sig när man dricker. Ett kaffe precis i min smak! Skönt att blanda ut finkaffet med.

Brasiliana

3 thoughts on “V.3 Skön brasilianska”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>