Wanja, Wanja – vilken dåre

Vilken dåre. Att sitt och gnälla på att bolag ger mycket pengar i bonusar till höga chefer medan de kickar hennes medlemmar är ju såklart det hon har betalt för och inget konstigt med det. Att hon gör precis likadant där hon sitter i styrelsen är inte heller jättekonstigt, hon kan ha blivit hårt pressad av andra osv. osv.

Men att sitta i en styrelse och få bra betalat och få bra betalat i övrigt, Wanja för övrig tjänar ungefär 100 000 i månaden, och när man gör något dumt skylla på att man inte förstod vad man gjorde är riktigt illa! Jag så intervjun med dåren på nyhetsmorgon för några dagar sen och man kan inte säga så. Det är verkligen inte okej att skylla på okunskap i det här fallet. Ännu värre blir det när hon säger att det “Vore fegt att avgå“, vadå fegt? Vadå förtroende? Jag såg i en nätundersökning på svd.se att över 90% inte hade förtroende för tanten, okej kanske fel folk att fråga, men ändå. Jag tycker hela grejen är en otrolig skandal från början till slut. Har aldrig gillat Wanja och detta ger henne inga pluspoäng hos mig.

Jag hoppas att det blir som Affärsvärlden skriver att det historiskt sett borde bli – sparken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>