Washington, Dag 2

Dag 2 i Washington var ämnad för National Museum of Natural History. Vi gick upp ganska sent, skyndade oss ner till museet och knallade in.

Det är också ett grymt bra museum! Vi började med en utställning om haven, gick vidare till lite andra djur och kom till sist till dinosaurierna. Vi gick och kikade en stund, såg T-rex skelettet och några andra. Sen blev det bråttom tillbaka till hotellet. Bussen tillbaka till New York gick 14.30. Resan skulle ta ca 4,5 timmar och vi skulle bo i ett lite halvskabbigt område i Brooklyn, så vi ville inte komma för sent.

Vi gick och hämtade bagaget på hotellet och tog en taxi. Åkte en lite lyxig Lincoln, blev nog alldeles för dyrt, men vi kom fram till stationen i god tid. Satt på bussen aslänge och så var vi framme i New York.

Vi fick kolla vart vi skulle åka på datorn medans vi satt på första tunnelbanan. Sen åkte vi vidare. När vi kom fram blev lite småskrajja. Det var inte Brooklyns finaste område vi hamnat i. Vi gick enligt beskrivningen och kom fram till en gård med massor av folk på. Det var lite läskigt, men en snäll farbror pekade och visade vart vi skulle. Vi knallade in, gick och lade oss i sängen och kollade på film. Vi han inte med så mycket idag.

One thought on “Washington, Dag 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>